Lista Želja

Tvoja lista želja je prazna,
označi svoje favorite!

Provjeri nagrade

TVOJA KOŠARICA

Trenutno nema nagrada u košarici.
Zamijeni svoje bodove za nagrade.

Provjeri nagrade

BODY SCULPTURE orbitrek BE3110GBHB

Body Sculpture orbitrek BE3110GBHB omogućava istovremeno vježbanje gornjeg i donjeg dijela tijela. Posebno je efikasan kod sagorijevanja masnih dijelova i omogućava potpunu kardiovaskularnu vježbu.
Pokretanje simulira kretnje kod hodanja, trčanja, vožnje bicikla ili skijaškog hodanja, ali bez udaraca i opterećenja kao kod direktnog doticaja s tlom. Zbog toga dolazi do manjeg opterećenja zglobova i koljena i vježbanje je bezbolnije i efikasnije.

BE3110GBHB je kompaktan početni model eliptičnog trenažera.
Računalo vam omogućava mnoga podešavanja i prikaz svih bitnih informacija prilikom vježbanja: mjerenje % tjelesne masnoće, puls, vrijeme, brzina, prijeđena udaljenost, potrošnja kalorija, okretaji i oporavak pulsa.
Dimenzije ove sprave (105x61x158 cm) omogućit će vam uštedu prostora, a sprava ima i ugrađene transportne kotačiće za lakše premještanje u prostoru.

Sa čak 21 programom (1 ručno podesiv, 12 prethodno podešenih, 4 individualna, 4 za mjerenje broja otkucaja srca) potpuno podesite intenzitet vježbanja svojoj razini forme i spremnosti.
Podešavanje otpora je kompjutersko – dovoljno je odabrati razinu otpora putem računala na orbitreku i motor će prilagoditi intenzitet vježbanja na spravi prema vašoj želji.

SPECIFIKACIJE orbitreka Body Sculpture BE3110GBHB:
– zamašnjak težine 5 kg
– kompjutersko podešavanje otpora
– mjerenje pulsa preko ručnog mjerača na drškama
– funkcije računala – mjerenje % tjelesne masnoće, puls, vrijeme, brzina, prijeđena udaljenost, potrošnja kalorija, okretaji i oporavak pulsa
– dimenzije sastavljene sprave: 105x61x158 cm
– kvalitetne i velike protuklizajuće pedale
– transportni kotačići za lakši transport
– visokokvalitetan magnetni sustav kočenja
– visokokvalitetni remen za veću izdržljivost i dugotrajnost

O brandu: Body Sculpture je osnovan 1965. godine u Velikoj Britaniji. Tvrtka proizvodi širok raspon fitness sprava i opreme – od sobnih bicikala i multifunkcionalnih sprava do utega i podložaka za vježbanje. Inovacija je u srcu razvoja branda, sa ciljem pružanja vrhunskih proizvoda i usluga ljudima diljem svijeta.
Jamstvo: 1 god

Ovaj proizvod će biti dostupan za
60 dana
14 sati
04 min
17 sek
2.118 Potreban broj bodova*slika ne mora odgovarati stvarnom izgledu nagrade.

Izdvojene nagrade