Lista Želja

Tvoja lista želja je prazna,
označi svoje favorite!

Provjeri nagrade

TVOJA KOŠARICA

Trenutno nema nagrada u košarici.
Zamijeni svoje bodove za nagrade.

Provjeri nagrade

KETTLER sobni bicikl Axos Cycle M 7627-900

Sobni bicikl Kettler AXOS CYCLE M je odličan sobni bicikl namijenjen uporabi u kući ili stanu. Kettler AXOS CYCLE M je izuzetno kvalitetan sobni bicikl s pristupačnom cijenom. Sobni bicikl ima računalo koje će vam pokazati vrijeme trajanja vježbe, udaljenost koju ste prešli, brzinu i potrošnju energije.

S ručnim senzorom možete mjeriti puls, a imate i vizualni singal koji će vam prikazati kada se približite gornoj granici pulsa. Računalo mjeri puls i u fazi mirovanja, a omogućuje i trening ciljnih zona. Računalo ima trajni prikaz za 6 funkcija poput potrošnje kalorija, vrijeme vježbanja, brzinu, prijeđenu udaljenost i mjerenje pulsa. Tipkovnica je zaštićena od znoja, a kočioni sustav na biciklu je magnetni. Sobni bicikl može se opteretiti sa najviše 110 kg.

Sjedalo i ručke su podesive kako bi sami odabrali položaj u kojem se osjećate najudobnije za vježbanje. Kotačići za transport su iznimno praktična stvar ukoliko brzo i jednostavno želite pomaknuti i pospremiti bicikl nakon vježbanja.

Ovaj sobni bicikl namijenjen je početnicima i rekreativcima, lai i iskusnim vježbačima koji žele smanjiti udio masti u tijelu i naslage, zategnuti svoje mišiće i osjećati se vitalnije. A za dobar osjećaj dovoljno je izdvojiti samo 30 do 50 minuta 3 puta tjedno! Kettler sobni bicikl Axos Cycle M najbolji je odabir za aerobni trening kod kuće!
Jamstvo: 2 godine

Ovaj proizvod će biti dostupan za
60 dana
14 sati
04 min
17 sek
2.724 Potreban broj bodova*slika ne mora odgovarati stvarnom izgledu nagrade.

Izdvojene nagrade