Lista Želja

Tvoja lista želja je prazna,
označi svoje favorite!

Provjeri nagrade

TVOJA KOŠARICA

empty cart icon

Košarica je prazna

Provjeri nagrade
Post image
30.06.2021.

ODLIČNA PONUDA INA SETOVA DISTRIBUCIJE

Pametna rješenja za popravke u Schaeffler kvaliteti. Schaeffler rješenja za popravke u kvaliteti prve ugradnje prilagođena su za sve vrste i tipove vozila, od osobnih i lakih dostavnih pa sve do teških komercijalnih vozila i autobusa.

Sve pojedinačne komponente međusobno su usklađene te su prilagođene za izvođenje brzih i profesionalnih popravaka – kako prvi, tako i svaki sljedeći put.

Setovi distribucije moraju biti u koraku sa sve većim zahtjevima, opterećenjima, jačim vibracijama uz veća očekivanja vijeka trajanja. Da biste učinkovito izbjegli oštećenja motora i posljedične troškove, preporuča se redovita zamjena svih komponenti remenskog pogona prema proizvođačevim tehničkim specifikacijama.

INA setovi su visokokvalitetni i potpuno opremljeni. Uz pametno dizajnirane INA setove zamjena je posebno jednostavna i učinkovita. Pored zupčastog remena, zatezne, otklonske i vodeće remenice, set sadrži i sav pribor potreban za popravak – od vijaka i matice na vijke do brtve. Naravno, sve je dokazana kvaliteta INA originalnih dijelova.

Set također uključuje pumpu vode. Kako na ugrađene pumpe za vodu također često utječe trošenje, od ukupno preko 750 INA setova distribucije, više od 230 setova iz širokog asortimana INA-e uključuje pumpu za vodu,

Za motore u kojima je termostat montiran izravno na kućište pumpe za vodu, INA nudi posebne setove koji uključuju termostat. To znači da ste optimalno opremljeni za gotovo sva europska i azijska vozila i čini INA-u prvim izborom za vaš popravak setova distribucije.

 

 

U periodu od 1.7. do 31.7.2021. Tokić poklanja kupcima dodatnih 3% popusta na INA setove distribucije.

TKLUB ČLANOVI DOBIVAJU UVIJEK VIŠE!

Osim dodatnog popusta na kupovinu, članovi TKLUBAzaTOPkupce dobivaju i x4 više bodova tijekom srpnja.

Akcijska ponuda vrijedi za osobni program.

Ponuda vrijedi u svim Tokić d.o.o. poslovnicama i odnosi se na poslovne partnere tvrtke Tokić d.o.o. koji posjeduju Tokić karticu vjernosti.