Lista Želja

Tvoja lista želja je prazna,
označi svoje favorite!

Provjeri nagrade

TVOJA KOŠARICA

empty cart icon

Košarica je prazna

Provjeri nagrade

TKLUB DONACIJA

Članovi TKLUBA skupljanjem bodova pomažu opremiti Obrtno tehničku školu u Splitu

build image

TKLUB SELI U DALMACIJU!

TKLUB SELI U DALMACIJU! image

Nakon osječke donacije ovogodišnji fokus TKLUB programa vjernosti s mehaničarima i servisima seli u Split. Podsjetimo, prilikom svake kupnje u Tokić poslovnicama ili putem on-line kataloga serviseri prijavljeni u klub prikupljaju bodove, ali osim vlastitih poklona istovremeno povećavaju vrijednost godišnje donacije prema obrazovnom sustavu.

Za kraj protekle sezone 2022./2023. tvrtka Tokić je Strojarsko tehničkoj školi u Osijeku, prilikom otvorenja poslovnice, uručila donaciju TKLUBA u iznosu od 5000 eura. Donacija je usmjerena u kupnju alata, uređaja i opreme te potrošnog materijala automehaničarske zadruge StrojOS. Tako kupci Tokića ulažu direktno u svoje nove kadrove i tu se otkriva poželjna simbioza gospodarstva s obrazovanjem, kao i primjer održivog razvoja.

Novi fokus programa vjernosti sada se seli u Obrtno tehničku školu u Split. U školu koja je podjednako zanimljiva za djevojčice i dječake jer ih odmah osposobljuje za praktični rad – ističe ravnatelj Milivoj Kalebić. Škola je pravi regionalni centar kompetentnosti koja se kroz projekte kontinuirano razvija i oprema, pa upravo u tom smislu i Tokić kroz svoj TKLUB želi dati svoj doprinos.

Bodovi za donaciju

Obrtno tehnička škola u Splitu pokriva djelatnosti koje se direktno nadopunjuju s programima i asortimanom tvrtke Tokić. Đaci i polaznici stoga mogu pristupiti smjerovima Tehničar za el. strojeve s primijenjenim računalstvom, Automehaničar, Tehničar za vozila, Autolimar, Elektroničar-mehaničar, Elektromehaničar, Autoelektričar, Elektroinstalater…

Serviseri skupljaju bodove tako što im se za svaku kupnju u iznosu od 24 eura (bez PDV-a) dodjeljuje 1, 2, 3 ili 4 boda, koje potom mogu zamijeniti za vrijedne nagrade. Paralelno, ekvivalentno prikupljenim bodovima Tokić gradi vrijednost donacije.

Više informacija o samom radu i djelovanju škole pronađite na: http://ss-obrtna-tehnicka-st.skole.hr/

money image