Lista Želja

Tvoja lista želja je prazna,
označi svoje favorite!

Provjeri nagrade

TVOJA KOŠARICA

Trenutno nema nagrada u košarici.
Zamijeni svoje bodove za nagrade.

Provjeri nagrade

TKLUB DONACIJA

Skupljanjem bodova doprinosiš školovanju mladih automehatroničara! 

Tokić d.o.o. će po završetku perioda skupljanja bodova (nakon 31.10.2020.) obračunati sve skupljene bodove unutar TKLUBAzaTOPkupce, koje su skupili članovi, te će za svakih skupljenih 100 bodova donirati 1 kn Srednjoj strukovnoj školi u Samoboru.

SREDNJA STRUKOVNA ŠKOLA SAMOBOR

Donacijom im pomažemo da brže napreduju!

Srednja strukovna škola iz Samobora, jedna je od najstarijih strukovnih škola u RH-a, osnovana je 1887. godine pod imenom Šegrtska škola, zajedno s još 17 škola na prostoru Trojedne Kraljevine Hrvatske, Slavonije i Dalmacije u tadašnjoj Austro-Ugarskoj Monarhiji.

Samobor je prepoznatljiv kao grad obrtnika i može se reći da je veliki dio tradicije Samobora u temeljima škole.

Trenutačno škola broju 475 učenika koji se školuju za devet različitih zanimanja. U području elektrotehnike i računalstva su zanimanja; tehničar za mehatroniku i tehničar za računalstvo te obrtnička zanimanja, elektroinstalateri i elektromehaničari. Područje strojarstva, brodogradnje i metalurgije čine automehaničari i instalateri grijanja i klimatizacije, a u  Osobnim uslugama kozmetičari i frizeri. Promet i logistiku čine vozači motornih vozila.

Trud i zalaganje učenika Srednja strukovne škole Samobor prepoznato je i kroz brojne inovacije, koji su od 1999. do 2019. na međunarodnim sajmovima inovacija osvojili 33 medalje, od toga 14 zlatnih kolajni.

Ovom donacijom pomoći ćemo učenicima opremiti školsku garažu dizalicom, nužnom za bolje razumijevanje, praktično učenje i brže napredovanje učenika.