Lista Želja

Tvoja lista želja je prazna,
označi svoje favorite!

Provjeri nagrade

TVOJA KOŠARICA

Trenutno nema nagrada u košarici.
Zamijeni svoje bodove za nagrade.

Provjeri nagrade

TKLUB DONACIJA

Članovi TKLUBA skupljanjem bodova pomažu opremiti Strojarsko tehničku školu Osijek

Za svakih skupljenih 100 bodova unutar programa TKLUBzaTOPkupce, Tokić će u ime članova TKLUBA donirati 1 kunu osječkoj strukovnoj školi, što će učenicima omogućiti razvoj novih kompetencija

Nakon strukovnih škola u Samoboru i Bjelovaru, Tokićevi kupci sudjeluju u prikupljanju iznosa kojim će Strojarsko tehnička škola Osijek kupiti alat, uređaje i opremu, te potrošni materijal za potrebe automehaničarske zadruge StrojOs.

Kao i dosad, članovi TKLUBA imaju ključnu ulogu jer će Tokić za svakih 100 bodova koje kupci prikupe, donirati jednu kunu osječkoj školi i njezinoj zadruzi, u sklopu koje se odrađuju radioničke vježbe i praktikum u zanimanju automehaničar i tehničar za vozila i vozna sredstva.

Strojarsko tehnička škola broji oko 500 učenika u 24 razredna odjela a omogućuje i obrazovanje odraslih osoba kroz nastavak obrazovanja, prekvalifikaciju ili osposobljavanje. Uz bogatu tradiciju obrazovanja s prioritetom praćenja razvoja novih tehnologija i kontinuiranog razvoja, škola se planira razvijati u područjima CNC tehnologije, industrijske automatizacije i robotike, automehanike i automehatronike, instalacija te energetike s naglaskom na obnovljive izvore energije.

Tokićeva donacija prirodno će se uklopiti u ciljeve i viziju Strojarsko tehničke škole Osijek koja cijele godine ulaže financijska sredstva i trud kako bi se poboljšali uvjeti školovanja i kako bi se razvile veće kompetencije učenika za uključivanje na tržište rada.

Više informacija o samom radu i djelovanju škole pronađite na: http://ss-strojarska-tehnicka-os.skole.hr/