Lista Želja

Tvoja lista želja je prazna,
označi svoje favorite!

Provjeri nagrade

TVOJA KOŠARICA

Trenutno nema nagrada u košarici.
Zamijeni svoje bodove za nagrade.

Provjeri nagrade

O TKlubu

TKLUB JE OSMIŠLJEN KAKO BI NAGRADIO VJERNE KUPCE KOJI KUPUJU U TOKIĆ D.O.O. POSLOVNICAMA TE PUTEM DISTRIKATA. POSTANI ČLAN TKLUBA I ISKORISTI TOP POGODNOSTI KOJE TI KLUB PRUŽA U 4 JEDNOSTAVNA KORAKA.

PRAVILA KLUBA “TKLUBzaTOPkupce”

 • 1. UVODNE ODREDBE

  1. Društvo Tokić d.o.o. iz Sesveta, OIB: 74867487620, sa sjedištem u Ulici 144. brigade Hrvatske vojske 1a, (dalje u tekstu  kratko: Društvo) voditelj je KLUBA pod nazivom “TKLUBzaTOPkupce” (u daljnjem tekstu: Klub).
  2. Ova Pravila Kluba (u daljnjem tekstu: Pravila) uređuju odnos Društva  kao voditelja Kluba te svake fizičke i pravne osobe koja ispunjava uvjete za sudjelovanje i dobrovoljnom registracijom na web stranici www.tklub.hr  sudjeluje u Klubu kao njegov član (u daljnjem tekstu: Član).
  3. Član Kluba je obvezan upoznati se s Pravilima kao i ostalim dokumentima na koje se Pravila pozivaju. Važeća Pravila dostupna su u elektroničkom obliku na stranici www.tklub.hr
  4. O svakoj izmjeni Pravila, Članovi će biti obaviješteni  putem web stranice www.tklub.hr
  5. Registracijom na web stranici www.tklub.hr Član potvrđuje da prihvaća Pravila važeća u trenutku registracije, kao i ostale dokumente na koje se ona pozivaju.
  6. Ova Pravila Kluba  stupaju na snagu i primjenjuju se od 1.11.2020. godine.

   

 • 2. ŠTO JE "TKLUBzaTOPkupce”?

  „TKLUBzaTOPkupce” je Klub koji nagrađuje kupnju robe u nekoj od Tokić d.o.o. poslovnica ili ako je roba kupljena putem Tokić online kataloga auto dijelova (u daljnjem tekstu Distrikat). Kupnjom artikala iz asortimana u Tokić d.o.o. poslovnicama, Član skuplja bodove, a njegova vjernost se na kraju perioda obračunavanja bodova nagrađuje vrijednim nagradama po izboru Člana Kluba .

 • 3. KOME JE NAMIJENJEN KLUB?

  „TKLUBzaTOPkupce” namijenjen je vlasnicima Tokić kartice vjernosti; fizičkim i pravnim osobama koji besplatnom registracijom na web stranici www.tklub.hr stječu pravo članstva u Klubu.

  Pod pravnim osobama se podrazumijevaju trgovačka društva i obrti  koji obavljaju djelatnost(i) servisnih radionica (mehanika, elektrika, limarija, lakirnica, ovlašteni servis, neovlašteni servis, autopraonica, vulkanizer) i/ili autoprijevozničku djelatnost  pod uvjetom da su ispravno registrirani u  sustavu Društva.

  U Klub se mogu besplatno učlaniti i novi kupci koji ispunjavaju gore navedene uvjete i koji se registracijom na web stranici www.tklub.hr i ispunjavanjem pristupnice za Tokić karticu vjernosti u nekoj od Tokić d.o.o. poslovnica registriraju u sustavu Društva. Uvjete i pogodnosti koje proizlaze iz korištenja Tokić kartice vjernosti, Član ostvaruje nakon potpisivanja pristupnice, prilikom prve kupnje. Tokić kartica vjernosti stiže naknadno na adresu prebivališta ili sjedišta Člana.

  Primatelji franšize, ovlašteni distributeri i kupci izvan Republike Hrvatske nemaju pravo registracije niti članstva u Klubu. Pravo na  članstvo u Klubu je  ograničeno  isključivo na kupce  Društva sa sjedištem u Republici Hrvatskoj. Svaki kupac koji je član Kluba a ujedno i korisnik Tokić kartice vjernosti, dobiva svoju internu šifru (koju mu dodjeljuje Društvo) pod kojom se evidentiraju sve kupnje ostvarene od strane Člana uz prezentaciju Tokić kartice vjernosti.Radi otklanjanja dvojbi, Društvo je ovlašteno za sve kupnje, na koje temeljem ovih Pravila Član ostvaruje pravo stjecanja bodova,  obračunati bodove na svaku kupnju prilikom koje se Član identificirao Tokić karticom vjernosti, neovisno o vrsti računa koja mu se za navedenu kupnju izdaje.

   

 • 4. U KOJEM PERIODU SE SKUPLJAJU BODOVI U KLUBU?

  Bodove mogu skupljati svi registrirani članovi od 1.11.2020. godine do 31.10.2021. godine.

  Član se može naknadno učlaniti u Klub, prije završetka perioda, odnosno u bilo kojem trenutku unutar perioda trajanja skupljanja bodova. U tom slučaju, skuplja bodove od trenutka potvrde registracije fizičke ili pravne osobe putem web stranice www.tklub.hr Društva.

  Retroaktivno skupljanje bodova na kupnje prije učlanjenja nije moguće. Po završetku navedenog perioda za skupljanje bodova, odnosno nakon 31.10.2021. godine, Član će od strane Društva dobiti obavijest putem elektronske pošte da je period skupljanja bodova završio te da će ostati automatski prijavljen i registriran u sustavu za novi period skupljanja bodova u Klubu.

  Ukoliko Član ne želi biti član Kluba u novom periodu za skupljanje bodova, može ispuniti Zahtjev za odjavu iz Kluba koji se nalazi na web stranici www.tklub.hr.

 • 5. KAKO SE UČLANITI U KLUB?

  Registracija putem web stranice www.tklub.hr je obavezna za sve kupce koji žele biti članovi Kluba. Prilikom registracije, Član odabire da li je fizička ili pravna osoba te sukladno navedenom odabiru popunjava podatke koji su nužni za učlanjivanje u Klub.

  U slučaju da se član registrira kao fizička osoba, prilikom registracije upisuje sljedeće podatke: broj Tokić kartice vjernosti (CT broj na kartici) i OIB, unosi ili provjerava ime i prezime, adresu (ulicu, kućni broj, poštanski broj, grad i/ili općinu), kontakt broj mobitela, adresu elektronske pošte te lozinku koju će koristiti prilikom svakog slijedećeg pristupanja web stranici www.tklub.hr.

  U slučaju da se član registrira kao pravna osoba, prilikom registracije upisuje sljedeće podatke: broj Tokić kartice vjernosti (CT broj na kartici) i OIB, unosi ili provjerava naziv društva/ obrta, adresu sjedišta (ulicu, kućni broj, poštanski broj, grad i/ili općinu), ime i prezime kontakt osobe, kontakt broj mobitela, adresu elektronske pošte te lozinku koju će koristiti prilikom svakog slijedećeg pristupanja web stranici www.tklub.hr.

  Član prilikom registracije prihvaća Pravila, uvjete i odredbe Kluba, Pravila privatnosti te ima opciju davanja privole za kontaktiranje u marketinške svrhe i ima uvid u sve gore navedeno sa svakim sljedećim prijavljivanjem na web stranicu www.tklub.hr.

  U trenutku kada Član izvrši registraciju putem web stranice, dobiva automatsku obavijest o uspješnom primitku podataka od strane web servisa Društva te informaciju da će od strane Društva dobiti potvrdu članstva u  Klub putem elektronske pošte na unesenu kontakt adresu prilikom registracije u roku 7 radnih dana.

  Član se može registrirati za sudjelovanje u Klubu u bilo kojem trenutku unutar perioda za skupljanje bodova i putem web stranice www.tklub.hr. Od trenutka potvrde registracije, bodovi na fakturiranu robu u Tokić d.o.o. poslovnicama mu se obračunavaju.  U tom slučaju Član skuplja bodove od trenutka potvrde primitka u članstvo koju će primiti na navedenu adresu elektroničke pošte od strane Društva.

  Nakon potvrde registracije, prilikom svake prijave na web stranicu www.tklub.hr, Član ima mogućnost uvida u  stanje obračunatih bodova, nagrade i bodovne pragove za dobivanje istih. Davanje osobnih podataka od strane Člana je nužno za izradu korisničkog računa na web stranici www.tklub.hr Ukoliko Član ne dostavi tražene osobne podatke, Društvo neće imati mogućnost izrade korisničkog računa Člana niti pružanja dogovorenih usluga Članu.

  Ukoliko želi, nakon što završi aktualno razdoblje skupljanja bodova, Član automatski ostaje i dalje član Kluba, te može samo prijavom na web stranici ponovno pratiti povijest svojih kupnji i stanje bodova u novom periodu skupljanja bodova unutar Kluba i to bez prethodne registracije.

 • 6. KAKO SE ODJAVITI IZ KLUBA?

  Član se može u bilo kojem trenutku odjaviti i prekinuti članstvo u Klubu putem popunjavanja i dostavljanja  Društvu  Zahtjeva za odjavu koji se nalazi na web stranici www.tklub.hr.

  U slučaju da se Član odjavi prije završetka perioda skupljanja bodova (prije 31.10.2021.), skupljeni bodovi se brišu te ih Član ne može koristiti niti zamijeniti za nagrade. Ukoliko se isti Član ponovo registrira unutar perioda skupljanja bodova, bodove može skupljati od trenutka potvrde ponovnog primitka u članstvo, bez mogućnosti zbrajanja bodova koje je skupljao prilikom prve registracije.

 • 7. ŠTO ČLAN DOBIVA PRIJAVOM U KLUB? KAKO DO NAGRADA?

  Klub obuhvaća različite kategorije i vrijednosti nagrada ovisno o broju skupljenih bodova. Vrste nagrada mogu uključivati: opremu za radionice, računalnu, uredsku, sportsku opremu, opremu i alate za vrt, bijelu tehniku, poklon bonove za putovanja po izboru  i/ili  brojne druge vrijedne nagrade.

  Član skupljanjem bodova, otvara mogućnost biranja nagrada u vrijednosti skupljenih bodova. Popis nagrada sa specifikacijama i potrebnim brojem skupljenih bodova je dostupan na web stranici www.tklub.hr. Ovisno o dostupnosti nagrada, Društvo će svaka dva mjeseca ažurirati popis nagrada na web stranici. Ukoliko određena nagrada kroz period trajanja skupljanja bodova više neće biti raspoloživa, od stane Društva biti će predložena (i objavljena na web stranici www.tklub.hr) zamjenska nagrada istih ili sličnih specifikacija i vrijednosti bodova prvotno objavljenoj nagradi na web stranici.

  Kako bi se bodovi mogli zamijeniti za nagradu, potrebno je skupiti minimum od 1.000  bodova.

  Skupljeni bodovi se mogu zamijeniti za nagrade nakon skupljenog minimalnog broja bodova  od 02.11.2021. (a najkasnije do 15.11.2021. godine) isključivo na web stranici www.tklub.hr. Član samostalno bira nagradu koju želi naručiti (ili više njih) u vrijednosti skupljenih bodova te od Društva dobiva potvrdu odabira naručene nagrade, odnosno narudžbe, putem web stranice na kojoj u svakom trenutku može dobiti uvid u trenutni status iste. Neiskorišteni bodovi se nakon 15.11.2021. poništavaju.

  Odabrane nagrade će biti isporučene Članu u roku mjesec dana od dana potvrde narudžbe, a najkasnije do 15.12.2021. godine bez zaračunavanja troškova dostave koje snosi Društvo.

  Društvo ne odgovara za prekoračenje navedenog roka u slučaju više sile, te će u tom slučaju o nemogućnosti isporuke u navedenom roku bez odgode obavijestiti Člana. Nagrade se isporučuju na adresu koju je Član potvrdio prilikom registracije u Klub, uz prethodnu najavu osobi koja je navedena kao kontakt osoba za preuzimanje nagrade od strane dostavljača. Iznimno, Član može promijeniti odnosno dodati novu adresu na koju želi dostavu nagrade prije potvrde narudžbe na web stranici. U slučaju eventualne promjene uvjeta isporuke, Član će biti pravovremeno obaviješten od strane zaposlenika Društva.

  Društvo zadržava pravo neisporuke određene nagrade u slučaju da ista nije raspoloživa ili zbog manjka zalihe. U tom slučaju, Članu će biti ponuđena druga istovrijedna nagrada ili će mu biti vraćeni nagradni bodovi.

 • 8. KAKO SE SKUPLJAJU BODOVI?

  Za svakih potrošenih 160 kn (bez PDV-a) Član dobiva 1 bod, osim za divizije ulja, guma, akumulatora i gospodarskog programa gdje Član za svakih potrošenih 200 kn (bez PDV-a) dobiva 1 bod. Navedeni iznosi kupnje su pragovi na temelju kojih se vrši izračun bodova.

  Na kupovinu Tokić edukacijskih seminara Član za svakih potrošenih 50 kn (bez PDV-a) dobiva 1 bod.

 • 9. KAKO SE OBRAČUNAVAJU BODOVI?

  Bodovi se obračunavaju prema neto fakturiranoj vrijednosti, te se sve neto fakturirane vrijednosti (bez PDV-a) zbrajaju kumulativno u periodu od 1.11.2020. do 31.10.2021. ili od trenutka potvrde registracije članstva od strane Društva  Tokić d.o.o.

  Svakom Članu Kluba se uz predočenje Tokić kartice vjernosti evidentiraju sve ostvarene kupnje i na iste se obračunavaju bodovi. Bodovi se zbrajaju i nagrada se dodjeljuje vlasniku Tokić kartice vjernosti.

  Bodovi se obračunavaju za svakih potrošenih 50kn/160 kn/200 kn  ovisno o kategoriji proizvoda navedenih iznad. Ne zbraja se ukupna vrijednost računa već se zasebno promatra svaka stavka na računu.

  Kako bi se bod zabilježio, kupnja mora biti fakturirana zaključno s 31.10.2021. Reversi nisu dio ovog pravilnika i na njih se ne obračunavaju bodovi sve do trenutka dok se ne fakturiraju.

  Ako Član kupljene artikle iz bilo kojeg razloga naknadno vrati Društvu, broj bodova koje je Član ostvario kupljenim i vraćenim artiklom bit će oduzeti od ukupnog stanja bodova tog Člana u Klubu. Društvo zadržava pravo u bilo koje doba  izmijeniti i/ili prilagoditi divizije i/ili iznos vrijednosti 1 boda. Nakon što je Član zamijenio bodove za nagradu, nema pravo povrata artikala, kupnjom kojeg je ostvario pravo na bodove koji su iskorišteni  za odabir i primitak nagrade.

  U slučaju više sile, nepredvidivih okolnosti ili pojavljivanja tehničkih poteškoća u sustavu na koje Društvo nije moglo utjecati, a koje je moglo utjecati na obračun bodova Člana, Društvo se obvezuje poduzeti sve potrebne mjere kako bi se Članu obračunali svi bodovi na koje je ostvario pravo prilikom kupovine u tom periodu i omogućilo mu se neometano daljnje skupljanje bodova u najkraćem mogućem roku nakon otklanjanja tehničkih poteškoća i uspostave normalnog načina rada Kluba i pripadajuće web stranice.

   

 • 10. U KOJEM PERIODU SE SKUPLJAJU BODOVI?

  Bodove je moguće skupljati od trenutka primitka maila potvrde članstva u Klubu od strane Društva do 31.10.2021. godine, a najranije od 1.11.2020. godine. Kupac koji se naknadno (nakon 1.11.2020. godine, a unutar perioda skupljanja bodova) učlani u Klub, skuplja bodove od trenutka potvrde članstva od strane Društva. Neiskorišteni bodovi se nakon završetka navedenog perioda za skupljanje bodova, odnosno nakon 31.10.2021. godine, poništavaju i ne mogu se prenositi u sljedeći (novi) period skupljanja bodova unutar Kluba. Po završetku obračunskog perioda za skupljanje bodova, Član će ostati automatski prijavljen i registriran u sustavu za novi period skupljanja i obračunavanja bodova u Klubu.

 • 11. GDJE I KADA ČLAN MOŽE PROVJERITI STANJE BODOVA?

  Član u svakom trenutku može provjeriti stanje bodova prijavom na web stranicu www.tklub.hr.

  Ažuriranje stanja bodova od strane društva Tokić d.o.o. se vrši kumulativno unutar 24 sata od trenutka izvršene kupovine. Član će ažurirano stanje bodova unutar 24 sata od svoje zadnje kupovine moći provjeriti prijavom na web stranicu www.tklub.hr

  Dodatno, svi članovi koji su dali privolu prilikom registracije na web stranici www.tklub.hr za kontaktiranje putem telefona će putem SMS poruke početkom tekućeg mjeseca zaprimiti obavijest od strane Društva o ukupnom stanju bodova za prethodni mjesec.

 • 12. KOJE SU ODREDBE ZA SKUPLJANJE BODOVA?

  1. Pravo na stjecanje bodova ostvaruje se isključivo kroz kupovinu u Tokić d.o.o. poslovnicama ili putem Tokić online kataloga auto dijelova (DISTRIKAT).
  2. Bodove nije moguće naknadno dokupiti od Društva od strane Člana jer se isti obračunavaju isključivo na iznos kupovine, niti se bodovi kao takvi mogu dodijeliti (pokloniti) Članu kao „bonus bodovi“ nevezano za ostvarivanje pragova na kupovinu.
  3. Financijska odobrenja prema Članu Kluba, ne ulaze u košaricu bodova koja se odnosi samo na kupnju trgovačke robe.
  4. Reversi nisu dio ovog Pravilnika i na njih se ne obračunavaju bodovi sve do trenutka dok se ne fakturiraju, a unutar obračunskog razdoblja za skupljanje bodova, tj. zaključno s 31.10.2021.
  5. Članstvo u Klubu ni na koji način ne utječe na sporazume o bonusu, odobrenim investicijama u vidu oprema za radionice te drugim pogodnostima za 2020. i 2021. godinu, koji su definirani između Člana Kluba i  Društva.
 • 13. KOJE SU ODREDBE ZA ISPORUKU NAGRADA?

  1. Bodovi se ne mogu mijenjati za novac niti koristiti kao sredstvo plaćanja robe.
  2. Kako bi se bodovi mogli zamijeniti za nagradu, potrebno je skupiti minimum od 1.000  bodova.
  3. Ukoliko Član ima dospjelih dugovanja prema Društvu po bilo kojoj osnovi, Društvo će naručene nagrade Članu isporučiti tek nakon podmirenja
  4. Nakon što je Član naručio nagrade, nema pravo povrata artikala koje je kupio zaključno s 11.2021. godine.
  5. Ukoliko je Član zamijenio bodove za nagradu, nema pravo naknadnog povrata artikala, za čiju je kupovinu stekao bodove i primio nagradu.
  6. Nagrade se isporučuju vlasniku Tokić kartice vjernosti, na adresu koju je Član potvrdio prilikom registracije u Klub, uz prethodnu najavu osobi koja je navedena kao kontakt osoba za preuzimanje nagrade od strane dostavljača. Iznimno, Član može promijeniti odnosno dodati novu adresu na koju želi dostavu nagrade prije potvrde narudžbe na web stranici.
  7. U slučaju eventualne promjene uvjeta isporuke, Član će biti pravovremeno obaviješten od strane zaposlenika Društva.
  8. Svaka nagrada naručena preko web stranice www.tklub.hr će Članu biti dostavljena uz popratnu dokumentaciju (otpremnicu ili izdatnicu) koju je potrebno potpisati od strane preuzimatelja paketa.
  9. Društvo će Članu (nakon isporuke i preuzimanja nagrada/e od strane Člana), izdati i poslati putem elektroničke pošte izlaznu fakturu s naznačenom vrijednosti nagrade/a. Račun iznosi 0 kn i po njemu ne vrši plaćanje.
 • 14. JAMSTVENI LIST (GARANCIJA)

  Ukoliko nagrada posjeduje jamstveni list, isti će biti dostavljen Članu zajedno s nagradom u zapakiranoj kutiji. Kako bi  Član, primatelj nagrade izvršio ovjeru garancije, potrebno je napraviti sljedeće:

  1. kontaktirati ovlašteni servis (popis servisa dostupan je i na linku: https://www.ekupi.hr/Servis-225884.aspx)
  2. predstaviti se, navesti naziv nagrade koji je dobio i eventualno naziv firme ukoliko je pravna osoba
  3. servis će prihvatiti proizvod i uredno ga servisirati odnosno priznati Članu jamstvo/garanciju na proizvod.

  Jamstvo počinje vrijediti od datuma isporuke Članu, odnosno preuzimatelju nagrade. Proizvođač je naznačen u jamstvenom listu koji je priložen uz dobivenu nagradu.

 • 15. DRUŠTVENO-ODGOVORNI KARAKTER KLUBA - DONACIJA

  Društvo će, po završetku perioda skupljanja bodova, zaključno sa 31.10.2021., obračunati sve skupljene bodove unutar Kluba koje su skupili Članovi Kluba te će za svakih skupljenih 100 bodova donirati 1 kn srednjoj strukovnoj školi po izboru.

 • 16. OPĆA PRAVILA VEZANA UZ UPOTREBU TOKIĆ KARTICE VJERNOSTI

  Detaljna pravila koja se odnose na uporabu Tokić kartice vjernosti dostupna su na mrežnim stranicama Društva te čine sastavni dio ovih Pravila.

  Društvo Tokić d.o.o. zadržava pravo izmjene i prilagodbe stavki i odredbi Pravila te prestanka postojanja Kluba na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga te ne prihvaća odgovornost ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Svaka promjena u Pravilima, uvjetima i odredbama Kluba bit će objavljena na web stranici www.tklub.hr

Od 1.11. svaka kupnja
donosi ti bodove

Izdvojene nagrade