Lista Želja

Tvoja lista želja je prazna,
označi svoje favorite!

Provjeri nagrade

TVOJA KOŠARICA

empty cart icon

Košarica je prazna

Provjeri nagrade
image of a gift

O TKLUBU

Tklub je osmišljen kako bi nagradio vjerne kupce koji kupuju u Tokić d.o.o. poslovnicama te putem Distrikata. Postani član Tkluba i iskoristi top pogodnosti koje ti klub pruža u 4 jednostavna koraka.

Svaka kupnja u Tokiću je TOP kupnja

1

Registriraj se

2

Skupljaj bodove

3

Odaberi nagrade u zamjenu za skupljene bodove

4

Dostavljamo nagrade

PRAVILA KLUBA “TKLUBzaTOPkupce”

 • 1. UVODNE ODREDBE

  1. Društvo Tokić d.o.o. iz Sesveta, OIB: 74867487620, sa sjedištem u Ulici 144. brigade Hrvatske vojske 1a, (dalje u tekstu  kratko: Društvo) voditelj je KLUBA pod nazivom “TKLUBzaTOPkupce” (u daljnjem tekstu: Klub).
  2. Ova Pravila Kluba (u daljnjem tekstu: Pravila) uređuju odnos Društva  kao voditelja Kluba te svake fizičke i pravne osobe koja ispunjava uvjete za sudjelovanje i dobrovoljnom registracijom na web stranici www.tklub.hr  sudjeluje u Klubu kao njegov član (u daljnjem tekstu: Član).
  3. Član Kluba je obvezan upoznati s Pravilima kao i ostalim dokumentima na koje se Pravila pozivaju. Važeća Pravila dostupna su u elektroničkom obliku na stranici www.tklub.hr
  4. O svakoj izmjeni Pravila,  Članovi će biti obaviješteni  putem web stranice www.tklub.hr
  5. Registracijom na web stranici www.tklub.hr Član potvrđuje da prihvaća Pravila važeća u trenutku registracije, kao i ostale dokumente na koje se ona pozivaju.
  6. Ova Pravila Kluba  stupaju na snagu i primjenjuju se od 1.1.2023. godine.

   

   

 • 2. ŠTO JE "TKLUBzaTOPkupce”?

  „TKLUBzaTOPkupce” je Klub koji nagrađuje kupnju robe u nekoj od Tokić d.o.o. poslovnica ili ako je roba kupljena putem Tokić online kataloga autodijelova (u daljnjem tekstu Distrikat). Kupnjom artikala iz asortimana u Tokić d.o.o. poslovnicama, Član skuplja bodove, a njegova vjernost se nagrađuje vrijednim nagradama po izboru Člana Kluba .

 • 3. KOME JE NAMIJENJEN TKLUB?

  „TKLUBzaTOPkupce” namijenjen je vlasnicima Tokić kartice vjernosti; fizičkim i pravnim osobama koji besplatnom registracijom na web stranici www.tklub.hr stječu pravo članstva u Klubu. Pod pravnim osobama se podrazumijevaju trgovačka društva i obrti  koji obavljaju djelatnost(i) servisnih radionica (mehanika, elektrika, limarija, lakirnica, ovlašteni servis, neovlašteni servis, autopraonica, vulkanizer) i/ili autoprijevozničku djelatnost  pod uvjetom da su valjano registrirani u  sustavu Društva. U Klub se mogu besplatno učlaniti i novi kupci koji ispunjavaju gore navedene uvjete i koji se registracijom na web stranici www.tklub.hr i ispunjavanjem pristupnice za Tokić karticu vjernosti u nekoj od Tokić d.o.o. poslovnica registriraju u sustavu Društva. Uvjete i pogodnosti koje proizlaze iz korištenja Tokić kartice vjernosti, Član ostvaruje nakon potpisivanja pristupnice, prilikom prve kupnje. Tokić kartica vjernosti stiže naknadno na adresu prebivališta ili sjedišta Člana. Primatelji franšize, ovlašteni distributeri, članovi/zaposlenici sindikata, zaposlenici firmi (Tokić partnera) koji se ne bave gore navedenih djelatnostima ali ostvaruju popuste u Tokiću, kao i kupci izvan Republike Hrvatske – nemaju pravo registracije niti članstva u Klubu. Pravo na  članstvo u Klubu je  ograničeno  isključivo na kupce  Društva sa sjedištem u Republici Hrvatskoj. Svaki kupac koji je član Kluba, a ujedno i korisnik Tokić kartice vjernosti, dobiva svoju internu šifru (koju mu dodjeljuje Društvo) pod kojom se evidentiraju sve kupnje ostvarene od strane Člana uz prezentaciju Tokić kartice vjernosti.

  Radi otklanjanja dvojbi, Društvo je ovlašteno na sve kupnje, na koje temeljem ovih Pravila Član ostvaruje pravo stjecanja bodova, bodove obračunati na svaku kupnju kod koje se Član legitimirao Tokić karticom vjernosti te kupio proizvode brendova za koje je navedeno da se skupljaju bodovi (na početnoj stranici www.tklub.hr) neovisno o vrsti računa koja mu se za navedenu kupnju izdaje.

 • 4. U KOJEM PERIODU SE SKUPLJAJU BODOVI U TKLUBU?

  Bodove mogu skupljati svi registrirani članovi od 1.4.2024. do 31.3.2025. godine. Član se može naknadno učlaniti u Klub, odnosno u bilo kojem trenutku unutar perioda trajanja skupljanja bodova. U tom slučaju, skuplja bodove od trenutka potvrde registracije fizičke ili pravne osobe putem web stranice www.tklub.hr Društva. Retroaktivno skupljanje bodova na kupnje prije učlanjenja nije moguće. Po završetku navedenog perioda za skupljanje bodova, odnosno nakon 31.3.2025. godine, Član će od strane Društva dobiti obavijest putem elektronske pošte da je period skupljanja bodova završio te da će ostati automatski prijavljen i registriran u sustavu za novi period skupljanja bodova u Klubu. Ukoliko Član ne želi biti član Kluba u novom periodu za skupljanje bodova, može ispuniti Zahtjev za odjavu iz Kluba koji se nalazi na web stranici www.tklub.hr.

 • 5. KAKO SE UČLANITI U TKLUB?

  Registracija putem web stranice www.tklub.hr je obavezna za sve kupce koji žele biti članovi Kluba.

  Prilikom registracije, Član odabire da li je fizička ili pravna osoba te sukladno navedenom odabiru popunjava podatke koji su nužni za učlanjivanje u Klub. U slučaju da se član registrira kao fizička osoba, prilikom registracije upisuje sljedeće podatke: broj Tokić kartice vjernosti (CT broj na kartici) i OIB, unosi ili provjerava ime i prezime, adresu (ulicu, kućni broj, poštanski broj, grad i/ili općinu), kontakt broj mobitela, adresu elektroničke pošte te lozinku koju će koristiti prilikom svakog sljedećeg pristupanja web stranici www.tklub.hr.

   

  U slučaju da se član registrira kao pravna osoba, prilikom registracije upisuje sljedeće podatke: broj Tokić kartice vjernosti (CT broj na kartici) i OIB, unosi ili provjerava naziv društva/ obrta, adresu sjedišta (ulicu, kućni broj, poštanski broj, grad i/ili općinu), ime i prezime kontakt osobe, kontakt broj mobitela, adresu elektroničke pošte te lozinku koju će koristiti prilikom svakog slijedećeg pristupanja web stranici www.tklub.hr.

   

  Član prilikom registracije prihvaća Pravila, uvjete i odredbe Kluba, Pravila privatnosti, ima opciju davanja privole za kontaktiranje u marketinške svrhe te ima uvid u sve gore navedeno sa svakim sljedećim prijavljivanjem na web stranicu www.tklub.hr.

   

  U trenutku kada Član izvrši registraciju putem web stranice, dobiva automatsku obavijest o uspješnom primitku podataka od strane web servisa Društva te da će na svoju adresu elektroničke pošte zaprimiti aktivacijski link na koji mora kliknuti kako bi se registracija potvrdila i podaci proslijedili Društvu u sustav. Potvrda primitka u članstvo Kluba, stići će Članu putem elektroničke pošte na unesenu kontakt adresu elektroničke pošte prilikom registracije u roku od 7 radnih dana.

   

  U slučaju više sile, nepredvidivih okolnosti ili pojavljivanja tehničkih poteškoća u sustavu na koje Društvo nije moglo utjecati, a koje je moglo utjecati na obračun bodova Člana, Društvo se obvezuje poduzeti sve potrebne mjere kako bi se Članu obračunali svi bodovi na koje je ostvario pravo prilikom kupovine u tom periodu i omogućilo mu se neometano daljnje skupljanje bodova.

  Član se može registrirati za sudjelovanje u Klubu u bilo kojem trenutku unutar perioda za skupljanje bodova, putem web stranice www.tklub.hr. Od trenutka potvrde registracije od strane Društva na navedenu adresu elektroničke pošte Člana, Član kreće skupljati bodove na kupovinu. Bodovi se obračunavaju na robu fakturiranu u poslovnicama društva Tokić, d.o.o.

   

  Nakon potvrde registracije, prilikom svake prijave na web stranicu www.tklub.hr, Član ima mogućnost uvida u  stanje obračunatih bodova, nagrade i bodovne pragove za dobivanje istih. Davanje osobnih podataka za članstvo u Klubu od strane Člana je nužno za izradu korisničkog računa na web stranici www.tklub.hr. Ukoliko Član ne dostavi tražene osobne podatke, Društvo neće imati mogućnost izrade korisničkog računa Člana niti pružanja dogovorenih usluga Članu.

  Ukoliko želi, nakon što završi aktualno razdoblje skupljanja bodova, Član automatski ostaje i dalje član Kluba, te može samo prijavom na web stranici www.tklub.hr ponovno pratiti povijest svojih kupnji i stanje bodova u novom periodu skupljanja bodova unutar Kluba i to bez prethodne registracije.

 • 6. KAKO SE ODJAVITI IZ TKLUBA?

  Član se može u bilo kojem trenutku odjaviti i prekinuti članstvo u Klubu putem popunjavanja i dostavljanja  Društvu  Zahtjeva za odjavu koji se nalazi na web stranici www.tklub.hr. U slučaju da se Član odjavi prije završetka perioda skupljanja bodova (prije 31.3.2025.), skupljeni bodovi se brišu te ih Član ne može koristiti niti zamijeniti za nagrade. Ukoliko se isti Član ponovo registrira unutar perioda skupljanja bodova, bodove može skupljati od trenutka potvrde ponovnog primitka u članstvo, bez mogućnosti zbrajanja bodova koje je skupljao prilikom prve registracije.

 • 7. ŠTO ČLAN DOBIVA PRIJAVOM U TKLUB? KAKO DO NAGRADA?

  Klub obuhvaća različite kategorije i vrijednosti nagrada ovisno o broju skupljenih bodova. Vrste nagrada uključuju: opremu za radionice, alate i servisnu opremu, računalnu, sportsku opremu, opremu i alate za vrt, bijelu tehniku te brojne druge vrijedne nagrade.

   

  Član skupljanjem bodova, otvara mogućnost biranja nagrada u vrijednosti skupljenih bodova. Popis nagrada sa specifikacijama i potrebnim brojem skupljenih bodova je dostupan na web stranici www.tklub.hr. Ovisno o dostupnosti nagrada, Društvo će svaka dva mjeseca ažurirati popis nagrada na web stranici. Ukoliko određena nagrada kroz period trajanja skupljanja bodova više neće biti raspoloživa, od stane Društva biti će predložena (i objavljena na web stranici www.tklub.hr) zamjenska nagrada istih ili sličnih specifikacija i vrijednosti bodova prvotno objavljenoj nagradi na web stranici.

   

  Kako bi se bodovi mogli zamijeniti za nagradu, potrebno je skupiti minimalno 100 bodova najkasnije do 31.3.2025. Skupljeni bodovi se mogu zamijeniti za nagrade najkasnije do 31.3.2025. godine i to isključivo na web stranici www.tklub.hr. Član samostalno bira nagradu koju želi naručiti (ili više njih) u vrijednosti skupljenih bodova te od Društva dobiva potvrdu odabira naručene nagrade, odnosno zaprimanja narudžbe (ili više njih koje je kupac izvršio unutar perioda naručivanja nagrada), putem web stranice na kojoj u svakom trenutku može dobiti uvid u trenutni status iste. Neiskorišteni bodovi skupljeni do 31.3.2025. se nakon 31.3.2025. poništavaju.

   

  Radi otklanjanja sumnje, bodovi više pravnih ili fizičkih osoba ne mogu se zbrajati. U slučaju da pravna osoba prestane postojati u periodu između skupljanja bodova i preuzimanja nagrada, nagrada će se uručiti fizičkoj ili pravnoj osobi koja je bila vlasnik pravne osobe koja je prestala postojati.

   

  Odabrane nagrade će biti isporučene Članu u roku od 30 dana od dana potvrde narudžbe, pri čemu troškove dostave u potpunosti snosi Društvo. Društvo ne odgovara za prekoračenje navedenog roka u slučaju više sile, te će u tom slučaju o nemogućnosti isporuke u navedenom roku bez odgode obavijestiti Člana. Nagrade se isporučuju na adresu koju je Član potvrdio prilikom registracije u TKLUB, uz prethodnu najavu osobi koja je navedena kao kontakt osoba za preuzimanje nagrade od strane dostavljača. Iznimno, Član može promijeniti odnosno dodati novu adresu na koju želi dostavu nagrade prije potvrde narudžbe na web stranici. U slučaju eventualne promjene uvjeta isporuke, Član će biti pravovremeno obaviješten od strane zaposlenika Društva.

   

  Društvo zadržava pravo neisporuke određene nagrade u slučaju da ista nije raspoloživa ili zbog manjka zalihe. U tom slučaju, Članu će biti ponuđena druga istovrijedna nagrada za isti iznos bodova.

 • 8. KAKO SE SKUPLJAJU BODOVI?

  U periodu od 01.04.2024. do 31.3.2025. Član za svaku kupovinu određenog TOP brenda iz asortimana/divizije u iznosu 24 €, bez PDV-a, dobiva 1, 2, 3 ili 4 boda, ovisno o vremenskom periodu i bodovnoj grupi u kojoj se nalazi  brend koji je Član kupio. Popis aktualnih brendova kao i bodovne grupe za svaki pojedini brend i mjesec unutar perioda skupljanja bodova nalaze se na stranici www.tklub.hr.

   

  Na kupovinu Tokić edukacijskih seminara u periodu od 01.04.2024. do 31.3.2025., Član za svakih potrošenih 6 € , bez PDV-a, dobiva 1 bod.

   

  Navedeni iznosi kupnje su pragovi na temelju kojih se vrši izračun bodova. Za sve druge brendove koji se ne nalaze u bodovnim grupama koje nose 1, 2, 3 ili 4 boda na kupovinu, u periodu od 01.04.2024. do 31.3.2025., član ne ostvaruje bodove prilikom kupovine.

 • 9. KAKO SE OBRAČUNAVAJU BODOVI?

  Bodovi se obračunavaju prema neto fakturiranoj vrijednosti po kupnji određenog brenda, te se sve neto fakturirane vrijednosti po brendu (bez PDV-a) zbrajaju kumulativno. Ne zbraja se ukupna vrijednost računa već se zasebno promatra svaka stavka na računu po brendu i pripadajućoj bodovnoj grupi, ukoliko se brend nalazi unutar određene bodovne grupe.

   

  U periodu od 01.04.2024. do 31.3.2025. jednostruki ili višestruki bodovi se obračunavaju na istaknute brendove za svakih potrošenih 24 € po brendu ovisno o njegovoj bodovnoj grupi, odnosno 1 bod za svakih potrošenih 6 € , bez PDV-a, na kupovinu Tokić edukacijskih  seminara.

   

  Bodovi se obračunavaju od trenutka potvrde registracije članstva od strane Društva Tokić d.o.o.

  Svakom Članu TKLUBA se uz predočenje Tokić kartice vjernosti evidentiraju sve ostvarene kupnje i na iste se, ovisno o kupljenom brendu i njegovoj bodovnoj grupi, obračunavaju bodovi. Bodovi se obračunavaju prema gore navedenim mehanizmima obračuna te se zbrajaju po brendu i njegovoj bodovnoj grupi unutar perioda trajanja skupljanja bodova

   

  Kako bi se bod zabilježio, kupnja mora biti fakturirana zaključno s 31.3.2024. Reversi nisu dio ovog pravilnika i na njih se ne obračunavaju bodovi sve do trenutka dok se ne fakturiraju.

  Ako Član kupljene artikle iz bilo kojeg razloga naknadno vrati Društvu, broj bodova koje je Član ostvario kupljenim i vraćenim artiklom bit će oduzeti od ukupnog stanja bodova tog Člana u Klubu.

   

  Društvo zadržava pravo u bilo koje doba izmijeniti i/ili prilagoditi divizije i/ili iznos vrijednosti 1 ili više bodova. Nakon što je Član zamijenio bodove za nagradu, nema pravo povrata artikala, kupnjom kojih je ostvario pravo na bodove koji su iskorišteni  za odabir i primitak nagrade.

   

   

   

 • 10. KAKO OSTVARITI JEDNOSTRUKE,DVOSTRUKE,TROSTRUKE I ČETVEROSTRUKE BODOVE?

  Član prelaskom praga od  24 € u periodu od 01.04.2024. do 31.3.2025. dobiva 1, 2, 3 ili 4 boda, ovisno o vremenskom periodu i bodovnoj grupi u kojoj se nalazi  brend koji je Član kupio.

  Lista brendova i njihova protuvrijednost u bodovima kao i sve novosti koje se odnose na iste, biti će objavljivani na www.tklub.hr tokom perioda skupljanja bodova za sve članove.

  U periodu od 01.04.2024 do 31.3.2025., Tokić d.o.o. zadržava pravo najave dodatnih promocija i akcija koja će imati posebne načine bodovanja. Navedene promocije biti će pravovremeno najavljene na www.tklub.hr stranicama i prema potrebi putem ostalih komunikacijskih kanala TKLUB-a.

  Društvo zadržava pravo izmjene brendova na kojima se ostvaruju bodovi.

 • 11. U KOJEM PERIODU SE SKUPLJAJU BODOVI?

  Bodove je moguće skupljati od trenutka validacije prijave na web stranici www.tklub.hr, po primitku maila potvrde članstva u Klubu od strane Društva do 31.3.2025. godine, a najranije od 01.04.2024. godine.

  Kupac koji se naknadno (nakon 01.04.2024. godine, a unutar perioda skupljanja bodova) učlani u Klub, skuplja bodove od trenutka potvrde članstva od strane Društva. Neiskorišteni bodovi skupljeni do 31.3.2025. se nakon završetka navedenog perioda za skupljanje bodova, poništavaju i ne mogu se prenositi u sljedeći (novi) period skupljanja bodova unutar Kluba. Po završetku obračunskog perioda za skupljanje bodova, Član će ostati automatski prijavljen i registriran u sustavu za novi period skupljanja i obračunavanja bodova u Klubu.

 • 12. GDJE I KADA ČLAN MOŽE PROVJERITI STANJE BODOVA?

  Član u svakom trenutku može provjeriti stanje bodova prijavom na web stranicu www.tklub.hr.

  Ažuriranje stanja bodova od strane društva Tokić d.o.o. se vrši kumulativno po brendu unutar 24 sata od trenutka izvršene kupovine. Član će ažurirano stanje bodova unutar 24 sata od svoje zadnje kupovine moći provjeriti prijavom na web stranicu www.tklub.hr.

  Dodatno, svi članovi koji su dali privolu prilikom registracije na web stranici www.tklub.hr za kontaktiranje putem telefona će putem SMS poruke početkom tekućeg mjeseca zaprimiti obavijest od strane Društva o ukupnom stanju bodova za prethodni mjesec.

 • 13. KOJE SU ODREDBE ZA SKUPLJANJE BODOVA?

  1. Pravo na stjecanje bodova ostvaruje se isključivo kroz kupovinu u Tokić d.o.o. poslovnicama ili putem Tokić online kataloga auto dijelova (DISTRIKAT).
  2. Bodove nije moguće naknadno dokupiti od Društva od strane Člana jer se isti obračunavaju isključivo na iznos kupovine, niti se bodovi kao takvi mogu dodijeliti (pokloniti) Članu kao „bonus bodovi“ nevezano za ostvarivanje pragova na kupovinu.
  3. Financijska odobrenja prema Članu Kluba, ne ulaze u košaricu bodova koja se odnosi samo na kupnju trgovačke robe.
  4. Reversi nisu dio ovog Pravilnika i na njih se ne obračunavaju bodovi sve do trenutka dok se ne fakturiraju, a unutar obračunskog razdoblja za skupljanje bodova, tj. zaključno s 31.3.2025. godine
  5. Članstvo u Klubu ni na koji način ne utječe na sporazume o bonusu, odobrenim investicijama u vidu oprema za radionice te drugim pogodnostima za 2024. godinu, koji su definirani između Člana Kluba i Društva.
 • 14. KOJE SU ODREDBE ZA ISPORUKU NAGRADA?

  1. Bodovi se ne mogu mijenjati za novac niti koristiti kao sredstvo plaćanja robe.
  2. Kako bi se bodovi mogli zamijeniti za nagradu, potrebno je skupiti minimum od 100 bodova.
  3. Ukoliko Član ima dospjelih dugovanja prema Društvu po bilo kojoj osnovi, Društvo će naručene nagrade Članu isporučiti tek nakon podmirenja  dugovanja.
  4. Nakon što je Član naručio nagrade, nema pravo povrata artikala koje je kupio zaključno s 31.3.2025. godine.
  5. Ukoliko je Član zamijenio bodove za nagradu, nema pravo naknadnog povrata artikala, za čiju je kupovinu stekao bodove i primio nagradu.
  6. Nagrade se isporučuju vlasniku Tokić kartice vjernosti, na adresu koju je Član potvrdio prilikom registracije u Klub, uz prethodnu najavu osobi koja je navedena kao kontakt osoba za preuzimanje nagrade od strane dostavljača. Iznimno, Član može promijeniti odnosno dodati novu adresu na koju želi dostavu nagrade prije potvrde narudžbe na web stranici.
  7. U slučaju eventualne promjene uvjeta isporuke, Član će biti pravovremeno obaviješten od strane zaposlenika Društva.
  8. Svaka nagrada naručena preko web stranice www.tklub.hr će Članu biti dostavljena uz popratnu dokumentaciju (otpremnicu ili izdatnicu) koju je potrebno potpisati od strane preuzimatelja paketa.
 • 15. JAMSTVENI LIST (GARANCIJA)

  Ukoliko nagrada posjeduje jamstveni list, isti će biti dostavljen Članu zajedno s nagradom u zapakiranoj kutiji. Kako bi  Član, primatelj nagrade izvršio ovjeru garancije, potrebno je napraviti sljedeće:

  1. kontaktirati ovlašteni servis (popis servisa dostupan je uz Jamstveni list)
  2. predstaviti se, navesti naziv nagrade koji je dobio i eventualno naziv firme ukoliko je pravna osoba
  3. servis će prihvatiti proizvod i uredno ga servisirati odnosno priznati Članu jamstvo/garanciju na proizvod.

  Jamstvo počinje vrijediti od datuma isporuke Članu, odnosno preuzimatelju nagrade. Proizvođač je naznačen u jamstvenom listu koji je priložen uz dobivenu nagradu.

   

 • 16. DRUŠTVENO-ODGOVORNI KARAKTER KLUBA - DONACIJA

  Društvo će, po završetku perioda skupljanja bodova, zaključno sa 31.3.2025., obračunati sve skupljene bodove unutar Kluba koje su skupili Članovi Kluba te će za svakih skupljenih 700 bodova donirati 1 € srednjoj strukovnoj školi po izboru.

   

 • 17. OPĆA PRAVILA VEZANA UZ UPOTREBU TOKIĆ KARTICE VJERNOSTI

  Podrobnija pravila koja se odnose na uporabu Tokić kartice vjernosti dostupna su na mrežnim stranicama Društva te čine sastavni dio ovih Pravila.

   

  Društvo Tokić d.o.o. zadržava pravo izmjene i prilagodbe stavki i odredbi Pravila te prestanka postojanja Kluba na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga te ne prihvaća odgovornost ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Svaka promjena u Pravilima, uvjetima i odredbama Kluba bit će objavljena na web stranici www.tklub.hr

4x
više bodova
za proizvode brendova
3x
više bodova
za proizvode brendova
2x
više bodova
za proizvode brendova
1x
više bodova
za proizvode brendova