Lista Želja

Tvoja lista želja je prazna,
označi svoje favorite!

Provjeri nagrade

TVOJA KOŠARICA

empty cart icon

Košarica je prazna

Provjeri nagrade
Post image
08.07.2021.

SPREMNI ZA LJETO UZ ATE!

Continental Aftermarket je jedna od vodećih kompanija u auto industriji, a ovaj mjesec imate priliku iskoristiti dodatni popust prilikom kupovine artikala iz ATE asortimana.

Ovaj svjetski proizvođač auto dijelova poznat je po više od 10.000 pozicija kočionog sustava potpuno jednake kvalitete, bez obzira je li riječ o prvoj ugradnji ili postprodaji. Neki od njihovih najpoznatijih proizvoda su disk pločice, kočioni diskovi, pakne, kočione čeljusti, kočiona crijeva, ulja za kočione sisteme, alati i dijagnostička oprema.

 

Kupovina artikala iz ATE asortimana za osobni program u Tokiću se dvostruko isplati! U periodu od 1.7. do 31.7.2021. Tokić poklanja kupcima dodatnih 3% popusta na kupovinu ATE artikala.

TKLUB ČLANOVI DOBIVAJU UVIJEK VIŠE!

Osim dodatnog popusta na kupovinu ATE artikala članovi TKLUBAzaTOPkupce dobivaju i x4 više bodova za brend ATE tijekom srpnja. Upravo zato možemo reći da se kupovina ATE proizvoda uistinu isplati, a svaka kupnja u Tokiću je TOP kupnja.

Ponuda vrijedi u svim Tokić d.o.o. poslovnicama i odnosi se na poslovne partnere tvrtke Tokić d.o.o. koji posjeduju Tokić karticu vjernosti.