Lista Želja

Tvoja lista želja je prazna,
označi svoje favorite!

Provjeri nagrade

TVOJA KOŠARICA

Trenutno nema nagrada u košarici.
Zamijeni svoje bodove za nagrade.

Provjeri nagrade

Prilika koju si napokon dočekao!

26.04.2022.

Želiš li još više bodova u TKLUBUzaTOPkupce?

Od 26.4.2022. do 31.12.2022. kupuj TOP brendove koji ti donose TOP bodove. Jedan, dva, tri ili četiri puta više bodova? Ti odlučuješ!

Svaka tvoja kupovina TOP brendova se boduje i za nju dobivaš 1, 2, 3 ili 4 boda ovisno o bodovnoj grupi tog brenda!

Sve nagrade su ti od sada još bliže. Skupi dovoljno bodova za nagrade po svom izboru, a pravo naručivanja nagrada ostvaruješ sa skupljenih 400 bodova u TKLUBU.  Novost ove godine je što ćeš već od 1.6.2022. moći naručiti svoje nagrade pod uvijetom da si ostvario minimalan prag bodova za naručivanje. Kupuj mudro, pogledaj nagrade na www.tklub.hr/nagrade i odaberi već sad svoje favorite.

Provjeri TOP brendove koji ti donose bodove:

 

 

Prati novosti i obavijesti u TKLUB-u, jer će u narednom periodu tijekom prodajnih akcija neki od tvojih omiljenih TOP brendova vrijediti bod više. (Npr. Bosch brend donosi x3 bodova tijekom cijelog trajanja TKLUB-a, ali tijekom prodajne mjesečne akcije će vrijediti x4 bodova – bod više!).

Za ostale brendove koji nisu navedeni na TKLUB stranici, nećeš dobiti bodove, zato uvijek biraj TOP brendove jer ti donose najviše.

Za svakih potrošenih 200 kn (bez PDV-a), dobivaš 1, 2, 3 ili 4 boda ovisno u kojoj bodovnoj grupi se nalazi TOP brend koji si kupio.

Prmjer izračuna bodova:

I dalje nagrađujemo kupovinu TEC seminara. Školuj se u TEC-u i skupljaj bodove za nagrade! Na kupovinu TEC seminara do 31.12.2022., za svakih potrošenih 50 kn (bez PDV-a) dobivaš 1 bod.

 

Sretno u lovu na TOP bodove! I ne zaboravi, svaka kupnja u Tokiću je TOP kupnja.

 

Tvoj  TKLUBzaTOPkupce