Lista Želja

Tvoja lista želja je prazna,
označi svoje favorite!

Provjeri nagrade

TVOJA KOŠARICA

empty cart icon

Košarica je prazna

Provjeri nagrade
Post image
26.04.2022.

Prilika koju si napokon dočekao!

Želiš li još više bodova u TKLUBUzaTOPkupce?

Od 26.4.2022. do 31.12.2022. kupuj TOP brendove koji ti donose TOP bodove. Jedan, dva, tri ili četiri puta više bodova? Ti odlučuješ!

Svaka tvoja kupovina TOP brendova se boduje i za nju dobivaš 1, 2, 3 ili 4 boda ovisno o bodovnoj grupi tog brenda!

Sve nagrade su ti od sada još bliže. Skupi dovoljno bodova za nagrade po svom izboru, a pravo naručivanja nagrada ostvaruješ sa skupljenih 400 bodova u TKLUBU.  Novost ove godine je što ćeš već od 1.6.2022. moći naručiti svoje nagrade pod uvijetom da si ostvario minimalan prag bodova za naručivanje. Kupuj mudro, pogledaj nagrade na www.tklub.hr/nagrade i odaberi već sad svoje favorite.

Provjeri TOP brendove koji ti donose bodove:

 

 

Prati novosti i obavijesti u TKLUB-u, jer će u narednom periodu tijekom prodajnih akcija neki od tvojih omiljenih TOP brendova vrijediti bod više. (Npr. Bosch brend donosi x3 bodova tijekom cijelog trajanja TKLUB-a, ali tijekom prodajne mjesečne akcije će vrijediti x4 bodova – bod više!).

Za ostale brendove koji nisu navedeni na TKLUB stranici, nećeš dobiti bodove, zato uvijek biraj TOP brendove jer ti donose najviše.

Za svakih potrošenih 200 kn (bez PDV-a), dobivaš 1, 2, 3 ili 4 boda ovisno u kojoj bodovnoj grupi se nalazi TOP brend koji si kupio.

Prmjer izračuna bodova:

I dalje nagrađujemo kupovinu TEC seminara. Školuj se u TEC-u i skupljaj bodove za nagrade! Na kupovinu TEC seminara do 31.12.2022., za svakih potrošenih 50 kn (bez PDV-a) dobivaš 1 bod.

 

Sretno u lovu na TOP bodove! I ne zaboravi, svaka kupnja u Tokiću je TOP kupnja.

 

Tvoj  TKLUBzaTOPkupce