Lista Želja

Tvoja lista želja je prazna,
označi svoje favorite!

Provjeri nagrade

TVOJA KOŠARICA

Trenutno nema nagrada u košarici.
Zamijeni svoje bodove za nagrade.

Provjeri nagrade

ATE TROSTRUKA POGODNOST ZA ČLANOVE

12.07.2020.

TKLUB ČLANOVI DOBIVAJU TROSTRUKO!

Continental Aftermarket je jedna od vodećih kompanija u auto industriji, a ovaj mjesec imaš priliku iskoristiti dodatni popust prilikom kupovine artikala iz ATE asortimana, ostvariti trostruke bodove na kupovinu i osvojiti poklon – roštilj!

Ovaj svjetski proizvođač auto dijelova poznat je po više od 10.000 pozicija kočionog sustava potpuno jednake kvalitete, bez obzira je li riječ o prvoj ugradnji ili postprodaji. Neki od njihovih najpoznatijih proizvoda su disk pločice, kočioni diskovi, pakne, kočione čeljusti, kočiona crijeva, ulja za kočione sisteme, alati i dijagnostička oprema.

U periodu od 1. do 31.7.2020. Tokić ti poklanja dodatnih 3% popusta na kupovinu ATE artikala. Osim što ostvaruješ dodatan popust na kupovinu, tvoju kupovina u minimalnom iznosu od 4.000 kuna (bez PDV-a), u razdoblju trajanja posebne ponude, nagrađujemo Gorenje električnim roštiljem.  No ni tu nije kraj, jer članovi TKLUBAzaTOPkupce dobivaju i trostruke bodove za kupovinu artikala iz ATE asortimana.

Točnije: ukupno 75 bodova za potrošenih 4.000 kuna!

Upravo zato možemo reći da se kupovina ATE proizvoda uistinu isplati svim članovim TKLUBAzaTOPkupce, čineći svaku kupnju u Tokiću TOP kupnjom.

Ova iznimna ponuda vrijedi od 1. do 31.7.2020. ili do isteka zaliha poklona te se odnosi na kupovinu iz osobnog programa.

Iznosi kupovine u promotivnom periodu se zbrajaju, a poklon roštilj će se isporučiti kupcima u prvoj polovici 8. mjeseca. S tim da svaki kupac može dobiti jedan roštilj.

Ponuda je dostupna u svim Tokić d.o.o. poslovnicama i putem web kataloga.