Lista Želja

Tvoja lista želja je prazna,
označi svoje favorite!

Provjeri nagrade

TVOJA KOŠARICA

empty cart icon

Košarica je prazna

Provjeri nagrade
Post image
10.07.2023.

TKLUB SELI U DALMACIJU!

ČLANOVI TKLUBA SKUPLJANJEM BODOVA POMAŽU OPREMITI OBRTNO TEHNIČKU ŠKOLU U SPLITU

TKLUB SELI U DALMACIJU!

Nakon osječke donacije ovogodišnji fokus TKLUB programa vjernosti s mehaničarima i servisima seli u Split. Podsjetimo, prilikom svake kupnje u Tokić poslovnicama ili putem on-line kataloga serviseri prijavljeni u klub prikupljaju bodove, ali osim vlastitih poklona istovremeno povećavaju vrijednost godišnje donacije prema obrazovnom sustavu.
Za kraj protekle sezone 2022./2023. tvrtka Tokić je Strojarsko tehničkoj školi u Osijeku, prilikom otvorenja poslovnice, uručila donaciju TKLUBA u iznosu od 5000 eura. Donacija je usmjerena u kupnju alata, uređaja i opreme te potrošnog materijala automehaničarske zadruge StrojOS. Tako kupci Tokića ulažu direktno u svoje nove kadrove i tu se otkriva poželjna simbioza gospodarstva s obrazovanjem, kao i primjer održivog razvoja.

Novi fokus programa vjernosti sada se seli u Obrtno tehničku školu u Split. U školu koja je podjednako zanimljiva za djevojčice i dječake jer ih odmah osposobljuje za praktični rad – ističe ravnatelj Milivoj Kalebić. Škola je pravi regionalni centar kompetentnosti koja se kroz projekte kontinuirano razvija i oprema, pa upravo u tom smislu i Tokić kroz svoj TKLUB želi dati svoj doprinos.

Obrtno tehnička škola u Splitu pokriva djelatnosti koje se direktno nadopunjuju s programima i asortimanom tvrtke Tokić. Đaci i polaznici stoga mogu pristupiti smjerovima Tehničar za el. strojeve s primijenjenim računalstvom, Automehaničar, Tehničar za vozila, Autolimar, Elektroničar-mehaničar, Elektromehaničar, Autoelektričar, Elektroinstalater…
Serviseri skupljaju bodove tako što im se za svaku kupnju u iznosu od 24 eura (bez PDV-a) dodjeljuje 1, 2, 3 ili 4 boda, koje potom mogu zamijeniti za vrijedne nagrade. Paralelno, ekvivalentno prikupljenim bodovima Tokić gradi vrijednost donacije.

Više informacija o samom radu i djelovanju škole pronađite na: http://ss-obrtna-tehnicka-st.skole.hr/