Lista Želja

Tvoja lista želja je prazna,
označi svoje favorite!

Provjeri nagrade

TVOJA KOŠARICA

Trenutno nema nagrada u košarici.
Zamijeni svoje bodove za nagrade.

Provjeri nagrade

Tokićevi kupci omogućili donaciju vrijedne opreme učenicima strukovne škole u Samoboru

17.12.2020.

Za svakih sto bodova skupljenih u sklopu programa vjernosti  TKLUBzaTOPkupce , Tokić je donirao jednu kunu Srednjoj strukovnoj školi, te će učenici uskoro dobiti vrijednu hidrauličnu dizalicu neophodnu za podizanje kvalitete nastave

 

Hidraulična dizalica, nužna za bolje razumijevanje, praktično učenje i brže napredovanje učenika uskoro će postati dio standardne opreme samoborske Srednje strukovne škole. Rezultat je to donacije tvrtke Tokić, čiji su kupci kroz program vjernosti TKLUBzaTOPkupce prikupili 15.192 kune za obrazovanje učenika.

“Uspjesi Samoborske Srednje strukovne škole već godinama su i međunarodno prepoznati kroz niz nagrada za inovacije, zbog čega nam je posebno drago da imamo priliku dodatno unaprijediti uvjete obrazovanja učenika samoborskog kraja“ izjavio je Luka Badžek iz Tokića povodom predaje donacije ravnatelju Davoru Škiljanu.

U tijeku su radovi za prenamjenu garaže u školsku radionicu, koja će se nalaziti u sklopu škole, a postavljanjem hidraulične dizalice, učenicima i nastavnicima olakšat će se izvođenje stručnog dijela nastave za zvanje automehaničar. Također, dizalica će se koristiti i u radu inovatorske skupine te škole, koja će biti usmjerena na električne automobile, a imat će i podršku od strane bivšeg učenika i inovatora Mate Rimca, koji je prošle godine najavio uključenje u taj projekt.

Tokićev TKLUBzaTOPkupce okuplja preko 1.400 članova, fizičkih i pravnih osoba, koje kupnjom kroz program vjernosti svake godine sudjeluju u doniranju odabrane strukovne škole. Na svakih sto bodova skupljenih putem programa vjernosti, Tokić za donaciju odvaja jednu kunu. Prije Samoborske strukovne škole, vrijednu donaciju primila je Srednja strukovna škola Velika Gorica.

Osim donacija, program vjernosti kupcima omogućuje i osvajanje vrijednih nagrada, poput računalne, ili sportske opreme, opreme i alate za vrt, bijele tehnike, poklon bonove za putovanja po izboru i slično. Detalje o TKLUBzaTOPkupce programu vjernosti potražite ovdje.

Tvrtka Tokić d.o.o. renomirani je i vodeći trgovac dijelova i popratne opreme s više od 230 najpoznatijih svjetskih proizvođača. Povodom 30 obljetnice poslovanja, tvrtka će usmjeriti čak 30 pojedinačnih donacija, ukupnog fonda od 300.000 kuna, prema humanitarnim i sportskim udrugama te klubovima i strukovnim školama, ali i omogućiti 30 stipendija redovnim učenicima i studentima na području Hrvatske.

Foto: Predstavnik tvrtke Tokić, Luka Badžek, predaje donaciju ravnatelju škole u Samoboru, Davoru Škiljanu.