Lista Želja

Tvoja lista želja je prazna,
označi svoje favorite!

Provjeri nagrade

TVOJA KOŠARICA

Trenutno nema nagrada u košarici.
Zamijeni svoje bodove za nagrade.

Provjeri nagrade

TOP BRENDOVI ZA TOP BODOVE!

31.05.2020.

JOŠ LAKŠI PUT DO ŽELJENIH NAGRADA

Marljivo skupljaš bodove na kupovine i želiš još više bodova u TKLUBUzaTOPkupce? To je sada moguće jer bodovi na kupovinu rastu! Od 1.6.2020. TKLUBzaTOPkupce je bogatiji za TOP brendove kojima možeš napuniti svoju košaricu bodova za nagrade još brže i lakše.

U periodu od 1.6. do 31.10.2020., kupujući TOP brendove dobivaš TOP bodove!

Za svakih potrošenih 160 kn (bez PDV-a), dobivaš 2 ili 3 boda, ovisno u kojoj bodovnoj grupi se nalazi TOP brend koji si kupio osim za divizije ulja, guma, akumulatora i gospodarskog programa. Za te divizije dobivaš za svakih potrošenih 200 kn (bez PDV-a) 2 ili 3 boda.

Od 1.6. nagrađujemo i tvoju kupovinu TEC seminara. Školuj se u TEC-u i skupljaj bodove za nagrade! Na kupovinu TEC seminara do 31.10.2020., za svakih potrošenih 50 kn (bez PDV-a) dobivaš 1 bod.

Prouči TOP brendove koji ti donose TOP bodove:

Svaka tvoja kupovina TOP brendova se boduje i za nju dobivaš 1, 2 ili 3 boda ovisno o bodovnoj grupi TOP brenda! Sve nagrade su ti od sada još bliže. Skupi dovoljno bodova za nagrade po svom guštu i ne daj da ti promaknu! Vremena imaš dovoljno, zato kupuj mudro!

Provjeri nagrade na www.tklub.hr/nagrade i odaberi svoje favorite za koje skupljaš bodove.

 

NOVA DONACIJA u TKLUBUzaTOPkupce

Ne zaboravi! Svojim bodovima pomažeš skupiti iznos za školovanje mladih automehatroničara koji ćemo donirati srednjoj Strukovnoj školi u Samoboru.

Računica je ostala ista: 100 tvojih bodova = 1 donirana kn! Pročitaj više na: https://www.tklub.hr/donacija/