Lista Želja

Tvoja lista želja je prazna,
označi svoje favorite!

Provjeri nagrade

TVOJA KOŠARICA

Trenutno nema nagrada u košarici.
Zamijeni svoje bodove za nagrade.

Provjeri nagrade

TROSTRUKA POGODNOST ZA ČLANOVE UZ CONTINENTAL

04.09.2020.

Continental, vodeći je svjetski proizvođač pogonskog remenja za prvu ugradnju.

U skladu s motom tvrtke ‘Originalna kvaliteta je najbolja zamjena’, Continental sadrži kompletan asortiman dijelova za prijenos (transmisija), pokrivajući većinu aplikacija iz putničkog i teretnog programa. U svjetlu trendova kretanja automobilske industrije ka manjoj potrošnji goriva i smanjenoj emisiji štetnih plinova, Continental  je postigao značajne rezultate, nudeći visoko tehnološka i inovativna rješenja.

Za kupovinu Continental setova distribucije iz osobnog programa tokom rujna, u ukupnom iznosu od 1.200 kn (bez PDV-a), na poklon dobivaš Continental torbu za kupovinu, dok tvoju kupovinu u ukupnom iznosu od 3.000 kn (bez PDV-a) nagrađujemo Continental kišobranom.

Ponuda traje od 1.9. do 30.9.2020. ili do isteka zaliha poklona. Jedan kupac može dobiti samo jedan poklon od svakog navedenog poklona. Pokloni će biti podijeljeni kupcima sredinom 10. mjeseca.

 

TKLUB ČLANOVI U RUJNU DOBIVAJU JOŠ VIŠE!

Osim dodatnih poklona u rujnu na kupovinu Continental asortimana, članovi TKLUBAzaTOPkupce dobivaju  trostruke bodove na Continental brand!